Artikelen in Winkelwagen
(0)  t.w.v € 0.00

Bestelprocedure


Bestelling plaatsen:

Neem contact met ons op via info@berden.nl of telefonisch via +31(0) 77 358 0668. Geef uw voorkeuren aan ons door en u ontvangt van ons de scherpste prijs. 

Bevestigingsmail:
U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling waarin wij u vragen een aanbetaling van slechts 10% vooraf te voldoen.

Betalingsovereenkomst:
Met het voldoen van de aanbetaling, verplicht de koper van de aangekochte producten zich tot het betalen van de overeengekomen prijs.

Totstandkoming koopovereenkomst:
Een koopovereenkomst komt tot stand na ontvangst van een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling wordt te kennen gegeven dat wordt ingestemd met de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden.

Levering:

Levering gebeurt binnen 10 werkdagen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een artikel uitverkocht is. Het artikel wordt dan voor u besteld bij de leverancier, de standaard levertermijn is dan 4-6 weken (afhankelijk van de toelevering).

Vragen over uw bestelling kunnen telefonisch beantwoord worden, tijdens winkeltijden zijn wij bereikbaar onder telefoonnummer +31(0) 77 358 0668.

Prijzen:
De vermelde prijzen zijn in euro`s,inclusief 21% BTW en inclusief bezorging. Wanneer u een bestelling plaatst krijgt u altijd een bevestigingsmail met het totaal bedrag.