Artikelen in Winkelwagen
(0)  t.w.v € 0.00

Leolux Kikko34393672


Leolux Kikko

Wij stellen u graag voor aan Kikko. Kikko is een “Moving Moments Seat” van designer Hugo de Ruiter, een zitidee met verschillende gebruiksmomenten. Zitten of liggen, in Kikko kan het allebei door de speciale vorm van de zitting en zijn draaibare rug. Werkelijk een prachtig design en past goed bij een Leolux Pallone.

Prijsvoorbeeld:

Leolux Kikko is leverbaar in stof vanaf  € 2.675,-
Leolux Kikko is leverbaar in leder vanaf € 3.295,-

Aanbieding: Kikko Marsman nu voor € 3.495,-
Tijdelijk met gratis Liliom bijzettafel Marsman of
karpet "Eye Love Life".


ELL Marsman karpet Eye Love Life € 395,-
Liliom Marsman salontafel € 495,-


U heeft nog een uitgebreide keuze in stofgroepen en lederkwaliteiten. Graag vernemen wij uw voorkeuren! Informeer naar de mogelijkheden of contacteer ons per email of telefoon. Wij maken met plezier een scherpe offerte voor u klaar!

Klik hier voor de omschrijving van de stof- en lederkwaliteiten van Leolux.

Leolux gelooft in de pluriformiteit van mensen. Daarom kiest u zelf de bekleding, kleuren en opties van uw favoriete Leolux model. Zo ontstaat een hoogst individueel meubel, dat past bij uw persoonlijke smaak en beleving.

Kunstenaar Jean-Paul Marsman (1962) bezorgd de ultieme uitdaging: zijn visie op de multifunctionele Kikko. Die verraadt een kleurrijke kijk op de wereld. Maar de “Kikko Marsman” toont ook de veelzijdigheid van de Leolux collectie die elke uitvoering, zelfs de meest kunstzinnige, mogelijk maakt.

Neem snel contact met ons op! 

Fauteuil is ook verkrijgbaar in combinatiekleuren, informeer vrijblijvend naar onze scherpe prijzen!

Naam
Adres
Telefoonnummer
Email
Opmerkingen