Artikelen in Winkelwagen
(0)  t.w.v € 0.00

Over fauteuil.nl

Fauteuil.nl is een initiatief van Berden Wonen & Slapen.

Wij stellen ons graag aan u voor. Berden Wonen bestaat sinds 1902. Berden is een typisch Limburgs familiebedrijf en sinds 1902 uitgegroeid tot een keten van ruim 10 winkels met maar liefst 450 medewerkers in heel Nederland. Onze winkels zijn nog voornamelijk gevestigd in Limburg. Inmiddels hebben wij echter ook filialen in Alphen aan den Rijn en Axel. Naast onze winkels hebben wij verschillende webshops die inmiddels ook zijn uitgegroeid tot grote winkels waar heel Nederland terecht kan. Onze kracht zit in onze service en onze scherpe prijzen. Wij bieden topdesign en merkmeubelen aan tegen de scherpste prijzen. Daarnaast bezorgen wij alle producten kosteloos aan huis in heel Nederland. Of het nu een kleine of grote bestelling is. Dat is Berden!

Berden is aangesloten bij het CBW zodat u veilig kunt kopen. Ook zijn onze webshops zoals Fauteuil.nl aangesloten bij Webshop Keurmerk.

Collectie

Op Fauteuil.nl vindt u de fauteuil die bij u past. Uitvoeringen in verschillende lederkwaliteiten en stofklassen, met armleuningen en zonder armleuningen, relaxfauteuils of strakke moderne fauteuils. Bekijk onze uitgebreide collectie. Voor elk interieur en elke prijsklasse zijn er fauteuils beschikbaar.

Berden Meubelen is marktleider in Nederland op het gebied van moderne meubelen en design meubelen. Wij werken er nu aan om alle fauteuils die wij in de collectie hebben online te zetten. Indien u graag meer informatie heeft over een fauteuil, neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard heeft u ook de gelegenheid om uw fauteuil te bekijken en het comfort en zitgemak te ervaren. In diverse vestigingen hebben wij vele fauteuils in onze showrooms staan. Wilt u weten of de fauteuil die bij u past momenteel in een van onze vestigingen staat? Neem dan snel contact met ons op.

Service

Bij Berden Meubelen B.V. wordt veel waarde gehecht aan service. Onze Klantenservice staat u dan ook graag te woord en helpt u verder met eventuele vragen en klachten. Daarnaast staat deze afdeling garant voor het maken van de juiste bezorgafspraken, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met u als klant.

Omdat Berden Mode & Wonen een eigen bezorgservice heeft, wordt met de grootste zorgvuldigheid de bezorgroutes samengesteld. Wij bezorgen door het hele land en maken tevens ritten naar het buitenland.

Mocht u nog verdere vragen of advies nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar!
Ook indien u klachten heeft dan horen wij deze graag en zullen er alles aan doen om uw klacht op te lossen. Stuur ons een e-mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.